Thaise Massage

Bij Sportmassage Zwijndrecht kan je ook terecht voor een optimaliserende Thaise Massage die je lichaam weer soepel en fit zal maken.

Massage op de vloer en op een mat

De Thaise massage is andere manier van masseren. Vanuit het Thaise oogpunt wordt het lichaam anders benaderd en dus ook behandeld.

Veel mensen denken dat een Thaise massage pijnlijk is of hoort te zijn. Maar dit is niet perse waar, er wordt hier namelijk gewerkt vanuit een ontspannen structuur bij gever en ontvanger.

Bij een Thaise massage wordt er gewerkt op de grond en zal je als ontvanger op een mat liggen en wordt de massage door de kleding heen gegeven. Daarom is het van belang dat je makkelijke kleding aan hebt waar je vrij in kan bewegen en waar makkelijk doorheen gewerkt kan worden.

Twee manieren van Thaise massage

Thaise Massage bij sportmassage Zwijndrecht

Optimalisatie

Spicy Thai Massage

De Spicy Thai massage is de pittige variant en heeft bepaalde technieken die kunnen worden toegepast om bepaalde klachten of blessures te behandelen op Oosterse wijze.

Tijdens deze kortere sessies van de Spicy thai massage wordt er alleen op een bepaald gebied gewerkt om zo alleen de klacht op te lossen.

Algehele verzorging

Sweet Thai Massage

Deze massage is een weldaad voor het hele lichaam. De combinatie van ontspanning en mobilisatie zal jouw lichaam weer doen opbloeien.

Door te werken vanuit de ontspanning voelt deze massage erg ontspannend. Je neemt plaats op de vloer waarna we dan op een rustige manier starten met het opwarmen en ontspannen van de spieren voordat we daadwerkelijk beginnen met de massage.

Spicy Thai Massage
25 Minuten
€ 29,00
Spicy Thai Massage
40 Minuten
€ 40,00
Sweet Thai Massage
75 Minuten
€ 80,00
Sweet Thai Massage
120 Minuten
€ 100,00
Zoek niet verder
Heb je een goede
Sportmassage nodig, zoek niet verder, kom in contact ✌️ of RESERVEER NU !
Sportmassage Zwijndrecht Logo © Sportmassage Zwijndrecht. Alle rechten voorbehouden.
Onderdeel van:
Lichaamsinstituut Bodyland
Ontworpen door: